Valpar väntas i juli

Vikings Vilda Vilja (aka Tösen) & C.I.B Nord u Ch Feuervale’s Over The Top (aka Paul) har parats och eventuella valpar kommer runt den 15 juli. Valparna är då leveransklara runt den 9 september. Ultraljud kommer att ske inom kort.

Tösen

Tösen

Tösen

Tösen SE11003/2012

Paul

Paul SE13903/2013

Tösen är ögonlyst UA och höftröntgad med A-höfter. Hon är en snäll och trevlig tik med positiv inställning. Hon är väldigt trogen sina förare och följer gärna med vart helst det bär, bäst är när hela familjen är samlad. Tösen är exteriörbedömd av Gunnel Alsterbrink och är en korrekt liten dam. Hon är svansad och är gråbrun till färgen.

Paul är meriterad i utställningsringen och har sedan tidigare tre kullar. Han är HD- röntgad B och ögonlyst UA. Paul är stubbsvansad och grå till färgen. Ägare till Paul är Susanne & Åke Sundblad vid Chipsmakers kennel.

Vi är väldigt glada över parningen då kombinationen av linjerna inte är så använd. Vi ser detta som en styrka som bidrar till en mångfalt för rasen.

Vill du veta mer så är du varmt välkommen att höra av dig till oss!

Gunnar 070 – 777 97 02
gunnar_brahme@hotmail.com

Pernilla 073 – 069 32 46
mariapernilla.dahlqvist@gmail.com

Comments are closed